Leipänä käytin tummaa ja vaaleaa paahtoleipää vuoro kerroksittain.

Täytteenä oli kinkkupateeta ja kinkkusiivuja. Leivän reunat leikkasin pois.

Kokoaminen:

Tummaaleipää joka kostutetaan kunnolla lihaliemessä. Päälle kinkkusiivuja,jotka on voideltu dijon sinapilla molemminpuolin. Vaaleaaleipää joka on kostutettu lihaliemellä, päälle levitellään kinkkupasteijaa. Jatka näin kunnes on mieleisesi korkuinen.

Kakun pintaan juustokreemi:

1/2 pkt mesikämmen tai koskenlaskija sulatejuustoa

Tilkka maitoa

100g voita

1 pkt creme fraichea tai ranskankermaa

Sulata juusto kattilassa tilkkaan maitoa, lämmitä varovaisesti ja sekoita koko ajan. Kun seos on notkeaa, mutta ei kuumaa siihen lisätään voi ja creme. Sekoita tasaiseksi ja päällystä kakku. Tätä cremeä voi myös laittaa kakun sisälle leivän päälle ja laittaa sitten kinkkusiivut päälle, ei kuitenkaan kannata laittaa kinkkipateen  alle koska silloin patee on vaikea levittää. Päällystä kakku kelmulla ja laita vetäytymään jääkaappiin mielellään yön yli.  Ripottele pinnalle juustoraastetta ja koristele mieleiseksesi. NAUTI!