Taikina:

200g margariinia

1dl sokeria

4dl vehnäjauhoja

1/2tl leivinjauhetta

Väliin:

Vadelmahilloa tai vadelmamarmeladia

Pinnalle:

Sokeria tai tomusokeria

Vaahdota margariini ja sokeri kuohkeaksi. Lisää vehnäjauho/leivinjauhe seos.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kääri tämänjälkeen taikina kelmuun ja siirrä jääkaappiin jähmettymään 10-15minuutiksi.

Kauli taikinasta ohut levy ja tee muotilla kakkuja, siirrä leivinpaperille ja paista uunin keskiosassa 200 asteessa 8-10minuuttia. Jäähdytä kakkuja hetki ja lisää hilloa kakun alapuolelle ja laita toinen kakku vastapuolelle. Halutessasi pyörittele pikkuleivät vielä sokerissa tai sirottele pinnalle tomusokeria.

Tein pikkuleipiä myös perhosmuotilla ja kun taikinaa vielä oli hieman jäljellä kokeilin myös lilja muottia ja oikeen nättejä tuli.